Wie is FlinQ ontwerp

Mijn naam is Stefan van Kollenburg en ik werk sinds 2005 onder de naam FlinQ ontwerp als grafisch vormgever op het gebied van drukwerk, signing (beletteringen e.d.) en websites. Nadat ik mijn studie aan het Sint Lucas in Boxtel in 2001 afrondde, deed ik bij diverse reclamebureaus en drukkerijen ervaring op voordat ik van start ging met FlinQ ontwerp. Deze ervaring vormt samen met de connecties die ik de afgelopen jaren heb opgedaan een belangrijke bron van het complete grafische plaatje dat ik te bieden heb.

Stefan van Kollenburg

Flexibel en persoonlijk

Met een studio aan huis kan ik je zeer flexibel van dienst zijn. Bovendien kan ik je hierdoor altijd een aantrekkelijk geprijsde aanbieding doen. Door mee te denken op een eerlijke en persoonlijke wijze, komen we samen tot het beste resultaat.

Complete reclame

Door een perfecte samenwerking met diverse leveranciers kan ik je de beste kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om drukwerk, signing (beletteringen e.d.) of een website, ik kan je op ieder gebied van dienst zijn. Van ontwerp tot eindproduct.

Concept en reclamecampagne

In 2014 heb ik mijn opleiding HBO Creatieve Communicatie succesvol afgerond. Dit diploma geeft aan dat je ook voor reclamecampagnes een geschikte partner hebt aan FlinQ ontwerp.

Digitale presentatie met Prezi

Naast alle bekende reclamedragers als drukwerk, signing (beletteringen e.d.) en een website, kan ik je ook van dienst zijn voor het ontwerp en de productie van een digitale bedrijfspresenatie in Prezi. Prezi is een moderne tool waarmee ik een dynamische, professionele presentatie ontwikkel.

Voor elk budget een website

Je telt als organisatie echt niet meer mee zonder website. In heel veel gevallen is de website zelfs de poort naar je bedrijf of organisatie. De website moet dus perfect zijn: mooi vormgegeven en uiteraard functioneel in gebruik. FlinQ ontwerp levert naast op maat ontworpen websites met een zeer gebruiksvriendelijke CMS ook Wordpress websites op basis van een bestaand theme (sjabloon). Dit theme wordt helemaal naar jouw huisstijl gevormd tot een exclusief ontwerp in de juiste kleuren, lettertypes en afbeeldingen. Op deze manier bied ik altijd een passende aanbieding en niet onbelangrijk, voor elk budget!