Ontwerp visitekaartje Schilders Techniek

Ontwerp logo en huisstijl

Schilders Techniek, een nieuwe speler op de elektrotechnische markt kwam bij FlinQ ontwerp uit in de zoektocht naar een ontwerpbureau voor hun huisstijl. Naast de ontwikkeling van het logo heeft FlinQ ontwerp diverse onderdelen ontworpen die allemaal in één herkenbare lijn zijn doorgevoerd. Naast het briefpapier en de visitekaartjes zijn ook de bouwhekspandoeken, diverse soorten stickers, de autobelettering en de social media visuals aangepakt. Ook de website is door FlinQ ontwerp ontwikkeld.

Ontwerp logo en huisstijl Schilders Techniek
Ontwerp logo en huisstijl Schilders Techniek
Ontwerp spandoek Schilders Techniek
Ontwerp autobelettering Schilders Techniek

Grafische vormgeving en kleuren

Schilders Techniek is een jong en dynamisch bedrijf, dat is iets dat in het grafische ontwerp naar voren komt. Het beeldmerk heeft een dynamische vorm welke als vormentaal doorgevoerd wordt in de rest van de huisstijl. Het groen en blauw staat symbool voor kennis, rust, koelte en frisheid. Iets dat perfect aansluit bij de werkwijze van Schilders Techniek.

Compleet huisstijl ontwerp

Doordat er diverse onderdelen ontworpen zijn, komt dat ten goede aan de herkenbaar ervan. Naast het ontwerp van het logo en het webdesign, zal ook het grafisch ontwerp van het spandoek bijdragen hieraan. Uiteraard mag de grafische vormgeving van de autobelettering daarbij niet ontbreken, evenals het ontwerp van de raamstickers. Dit zijn de onderdelen die mensen onder ogen komen en wanneer er verschillende beelddragers voor handen zijn, valt het des te meer op.

Ontwerp logo en huisstijl voor uw bedrijf?

Heb je na het zien van dit project of andere projecten nou ook interesse in een ontwerp van FlinQ ontwerp, neem dan contact met FlinQ ontwerp op. Bellen kan uiteraard ook. Naast het ontwerp van een logo, huisstijl of autobelettering, kan FlinQ ontwerp ook zorgen voor de rest van je huisstijl. Kort gezegd: neem conytact op met FlinQ ontwerp voor alles waar je je logo ontwerp op wilt hebben staan.

Delen mag, graag zelfs!