Webdesign en ontwerp logo Bouwstudio Van Boven
Webdesign en ontwerp logo Bouwstudio Van Boven

Webdesign en ontwerp logo

BouwSTUDIO Van Boven uit Best wilde graag hun projecten uitgelicht hebben in een portfolio op hun website. Daarnaast kon het logo wel een upgrade gebruiken. Aan FlinQ ontwerp de taak daar gehoor aan te geven binnen de kaders die gesteld waren. Het logo is dan ook mede ontwikkeld met invloeden van het creatieve brein van BouwSTUDIO Van Boven. Naast de website zijn ook andere uitingen tot stand gebracht zoals diverse bouwhekspandoeken en bouwborden.

Webdesign en ontwerp logo Bouwstudio Van Boven
Webdesign en ontwerp logo Bouwstudio Van Boven
Ontwerp spandoek Bouwstudio Van Boven
Webdesign en ontwerp logo Bouwstudio Van Boven
Webdesign mobiel Bouwstudio Van Boven

Het oude logo als basis

Het bestaande logo is de basis van het nieuwe ontwerp. Ook wel een restyle van het logo genoemd. De groene en de zwarte kleur die overal in doorgevoerd zijn, stammen ook af uit de huisstijl die voorheen gebruikt is. Op deze manier zorgt Bouwstudio Van Boven ervoor dat de opgebouwde herkenbaarheid niet verloren gaat. Daarnaast blijft de voorkeur voor dit kleurenpalet gehandhaafd. Het is uiteraard van belang dat de klant geheel achter het ontwerp van de huisstijl staat. Het is namelijk hetgeen dat de klant uitdraagt. Daar geeft FlinQ ontwerp graag gehoor aan.

Compleet huisstijl ontwerp

Doordat er diverse onderdelen ontworpen zijn, komt dat ten goede aan de herkenbaar ervan. Naast het ontwerp van het logo en het webdesign, zal ook het grafisch ontwerp van het spandoek bijdragen hieraan. Dit zijn de onderdelen die mensen onder ogen komen en wanneer er verschillende beelddragers voor handen zijn, valt het des te meer op.

Webdesign en ontwerp logo voor uw bedrijf?

Heb je na het zien van dit project of andere projecten nou ook interesse in een ontwerp van FlinQ ontwerp, neem dan contact met FlinQ ontwerp op. Bellen kan uiteraard ook. Naast webdesign en een ontwerp voor een logo of spandoek, kan FlinQ ontwerp ook zorgen voor de rest van je huisstijl. Kort gezegd: neem contact op met FlinQ ontwerp voor alles waar je je logo ontwerp op wilt hebben staan.

Delen mag, graag zelfs!