logo ontwerp en website

Ontwerp logo en website en meer

Een typisch voorbeeld van wat FlinQ ontwerp te bieden heeft: van logo tot aan een website en meer. Onder ‘meer’ verstaan we eigenlijk alle andere zaken waar ook het logo van G’Woon Vloer & raam op staat. Dus ook aan het ontwerp van een advertentie of een flyer heeft FlinQ ontwerp een bijdrage geleverd zodat de totale huisstijl op de juiste manier is doorgevoerd en de herkenning oproept waar een huisstijl voor bedoeld is.

logo ontwerp en website
logo ontwerp en website

Eigen inbreng

De huisstijl van G’Woon Vloer & Raam is ontwikkeld met een duidelijke visie en inbreng vanuit de klant. Deze inbreng stond centraal in het ontwikkelen van het logo en het kleurenpallet. Het was de wens vanuit de klant om het logo strak en zonder poespas te ontwerpen en te voorzien van een kader. Het gebruik van de zwarte en warme grijze kleur was in kort overleg gekozen.

Compleet huisstijl ontwerp

Doordat er diverse onderdelen ontworpen zijn, komt dat ten goede aan de herkenbaar ervan. Naast het ontwerp van het logo en het webdesign, zal ook het grafisch ontwerp van het spandoek bijdragen hieraan. Dit zijn de onderdelen die mensen onder ogen komen en wanneer er verschillende beelddragers voor handen zijn, valt het des te meer op.

Webdesign en ontwerp logo voor uw bedrijf?

Heb je na het zien van dit project of andere projecten nou ook interesse in een ontwerp van FlinQ ontwerp, neem dan contact met FlinQ ontwerp op. Bellen kan uiteraard ook. Naast webdesign en een ontwerp voor een logo of advertentie, kan FlinQ ontwerp ook zorgen voor de rest van je huisstijl. Kort gezegd: neem contact op met FlinQ ontwerp voor alles waar je je logo ontwerp op wilt hebben staan.

Delen mag, graag zelfs!