koersplan-cover-bw
infographic

Compleet nieuwe stijl

Voor een compleet nieuwe huisstijl heeft Het Groene Lint aangeklopt bij FlinQ ontwerp. De vorige huisstijl was gedateerd en aan vervanging toe. Het Groene Lint is een overkoepelende organisatie en telt 7 basisscholen in Alphen, Baarle-Nassau, Bavel, Chaam, Galder, Riel en Ulicoten. Het logo en de huisstijl bestaan daardoor uit 7 verschillende tinten groen. Nadat de huisstijl is uitgerold zijn hier verschillende onderdelen in uitgevoerd waaronder een infographic en het koersplan.

koersplan-inhoud
logo-button
koersplan-bw
briefpapier
emveloppen

Logo ontwerp

Het Groene Lint; is het dan té voor de hand liggend of vanzelfsprekend dat het logo een (groen) lint omvat. FlinQ ontwerp heeft voor dat laatste gekozen. Het gaat er maar net om op wát voor manier het beeldmerk gecommuniceerd wordt. Een doordachte ontwerp dat van deze tijd is, herkenbaar is en waarmee een huisstijl uitgestippeld kan worden. Alles binnen het logo staat met elkaar in contact, zowel de tekst als de vormen. Dat is waar Het Groene Lint geassocieerd mee wordt; Het Groene Lint verbindt.

Onderdelen

Om een huisstijl herkenbaar te laten zijn dient deze uiteraard in verschillende onderdelen terug te komen. Hoe meer dragers binnen de huisstijl, des te vaker deze voor de doelgroep zichtbaar zullen zijn. Ook de omvang van een bepaald onderdeel is daarin van belang. Voor Het Groene Lint is het koersplan daar een voorbeeld van. Dit document omvat voldoende pagina’s om de kaders van de huisstijl, steeds vanuit een andere invalshoek, op te zoeken.

Huisstijl ontwerp voor uw bedrijf?

Heb je na het zien van dit project of andere projecten nou ook interesse in een ontwerp van FlinQ ontwerp, neem dan contact met FlinQ ontwerp op. Bellen kan uiteraard ook. Naast huisstijlen, kan FlinQ ontwerp ook zorgen voor de rest van je creatieve, visuele communcatie. Kort gezegd: neem contact op met FlinQ ontwerp voor alles waar je je logo ontwerp op wilt hebben staan.

Delen mag, graag zelfs!