autobelettering ontwerp kees verhouden
bakwagen-kees-verhouden-achterkant

Autobelettering ontwerp

Ook voor een autobelettering ontwerp is FlinQ ontwerp een uitstekende keus. De vraag van Kees Verhouden Meubels en maatwerk was om een opvallend autobelettering ontwerp te realiseren dat chique en van deze tijd is. De blauw/groene kleur is een toegevoegde kleur op de huisstijl die terugkeert in de foto waardoor het een mooi geheel vormt.

autobelettering ontwerp
bakwagen-kees-verhouden-linkderzijde

Bestaand logo

De huisstijl van Kees Verhouden Meubels en maatwerk bestaat voornamelijk uit alleen het logo. Naast het logo zijn er niet heel veel elementen waarmee gespeeld kan worden. Om toch tot een vormgeving te komen, is gekozen om de diagonale lijnen uit het logo door te vertalen naar een full color visual.

Full color

Doordat gekozen is om een specifieke foto van een kast die in het assortiment van Kees Verhouden Meubels en maatwerk is opgenomen uit te vergroten, ontstond de mogelijkheid om een kleur toe te voegen aan de vormgeving. Dat geeft een kleurrijk geheel dat samen met de foto een eenheid vormt.

Signing en ontwerp logo voor uw bedrijf?

Heb je na het zien van dit project of andere projecten nou ook interesse in een ontwerp van FlinQ ontwerp, neem dan contact met FlinQ ontwerp op. Bellen kan uiteraard ook. Naast het ontwerp van een belettering, kan FlinQ ontwerp ook zorgen voor de rest van je huisstijl. Kort gezegd: neem contact op met FlinQ ontwerp voor alles waar je je logo ontwerp op wilt hebben staan.

Delen mag, graag zelfs!