Logo ontwerp en vormgeving huisstijl

Klavertje Vijf begeleidt hoogsensitieve en hoogbegaafde kinderen en jongeren en wilde graag een nieuwe huisstijl. FlinQ ontwerp ontwikkelde het logo ontwerp en vormgeving huisstijl. Deze symboliseert en versterkt de pay-off Groei naar eigenheid: het vijfde blad groeit en heeft (daardoor) een eigen, kenmerkende vorm. De huisstijl is o.a. uitgebreid met visitekaartjes, enveloppen en formulieren.

Logo ontwerp als symbool

Klavertje Vijf uit Oirschot begeleidt hoogsensitieve en hoogbegaafde kinderen en jongeren en hun omgeving. Daarbij dienen deze cliënten uiteraard gezien te worden als een eigen individu met een eigen aanpak. Klavertje Vijf gelooft in een ‘groei naar eigenheid’. Dat wil zeggen: ieder kind mag zichzelf zijn en zich verder ontwikkelen. Een unieke behandeling vraagt om een symbool of logo dat staat voor een eigen karakter. Het beeldmerk van het logo van Klavertje Vijf vertelt het verhaal in één oogopslag: het vijfde blad groeit en heeft (daardoor) een eigen, kenmerkende vorm.

Compleet huisstijl ontwerp

Het huisstijltraject is gestart met het logo. hieruit zijn het briefpapier en de enveloppen ontstaan. De elementen en vormen komen terug in verschillende onderdelen zoals formulieren en visitekaartjes. Het complete geheel maakt het een zeer herkenbare huisstijl in een warme kleurencombinatie.

Ontwerp logo en huisstijl voor uw bedrijf?

Heb je na het zien van dit project of andere projecten nou ook interesse in een ontwerp van FlinQ ontwerp, neem dan contact met FlinQ ontwerp op. Bellen kan uiteraard ook. Naast het ontwerp van een logo, huisstijl of autobelettering, kan FlinQ ontwerp ook zorgen voor de rest van je huisstijl. Kort gezegd: neem conytact op met FlinQ ontwerp voor alles waar je je logo ontwerp op wilt hebben staan.

Delen mag, graag zelfs!