tijdschrift ontwerp spread
magazine ontwerp cover

Magazine ontwerp

Zes keer per jaar wordt Mountainbike Plus uitgebracht en wordt het gerenommeerde tijdschrift door zo’n 8.000 geïnteresseerde mountainbikers gelezen. Een magazine waar de passie van af spat met waanzinnig mooie fotografie en vloeiende teksten. Een musthave voor iedere fanatieke beoefenaar van deze sport. FlinQ ontwerp verzorgd iedere editie weer met veel enthousiasme het ontwerp en de opmaak van dit magazine.

opmaak spread
mountainbike plus ontwerp
tijdschrift ontwerp
mountainbike blad ontwerp
magazine ontwerp covers
productpagina ontwerp tijdschrift
magazine opmaak spread

Magazine ontwerp

Magazines ontwerpen is iets dat FlinQ ontwerp graag doet. Een blanco pagina voorzien van oogstrelende vormen en foto’s, in combinatie met prettig leesbare teksten, is dan ook wel aan FlinQ ontwerp besteed. Een magazine ontwerpen is een aparte discipline binnen het vormgeven. Afhankelijk van de vrijheid die gekozen is, krijgt iedere pagina een eigen identiteit. Uiteraard dient wel goed in de gaten gehouden te worden dat alle pagina’s samen een geheel vormen.

Fotografie en tekst

Fotografie is uiteraard belangrijk voor de grafische vormgeving van het magazine van Mountainbike Plus. Om het magazine de luxe uitstraling te geven die nodig is bij een dergelijk tijdschrift, worden deze beelden aangeleverd door professionele fotografen. Zonder goede fotografie kan een vormgever geen aantrekkelijke pagina’s ontwerpen. De teksten zijn eveneens belangrijk, deze dienen niet te lang te zijn en uiteraard vloeiend en duidelijk geschreven. Als grafisch vormgever de taak om deze twee elementen te combineren met vormen die de huisstijl vertegenwoordigen, tot een grafisch kloppend en aantrekkelijk geheel.

Magazine ontwerp voor uw bedrijf?

Heb je na het zien van dit project of andere projecten nou ook interesse in een ontwerp van FlinQ ontwerp, neem dan contact met FlinQ ontwerp op. Bellen kan uiteraard ook. Naast magazines, kan FlinQ ontwerp ook zorgen voor de rest van je creatieve, visuele communcatie. Kort gezegd: neem contact op met FlinQ ontwerp voor alles waar je je logo ontwerp op wilt hebben staan.

Delen mag, graag zelfs!