nieuwe huisstijl magazine
nieuwe huisstijl presentatiemap

Huisstijl

De samenwerking met Marba Tegels begon met het magazine Ons Thuis. Marba Tegels nam daarvoor contact op met FlinQ ontwerp; een vloeiende samenwerking die resulteerde in het verder uitrollen van de huisstijl van Marba Tegels. Marba Tegels had al wel een logo en website maar er waren nog volop andere plannen waar FlinQ ontwerp een flinq steentje aan bij mocht dragen: o.a. magazines, offertemappen, advertenties en leaflets.

nieuwe huisstijl magazine binnenwerk
nieuwe huisstijl lookbook-cover
kaarten-marba tegels
lookbook-tonsurton
nieuwe huisstijl advertentie
lookbook-ibizavibes800

Huisstijl ontwerp

Aan de hand van het reeds ontworpen logo zijn vormen, elementen, kleuren en lettertypes toegevoegd die het ontwerp van de huisstijl ondersteunen. Kleurgebruik is altijd van belang. Een wezenlijk onderdeel waarmee je je merk de juiste uitstraling kunt geven. Marba Tegels is een onderneming in het luxe segment, daarbij denk je dus aan luxe kleuren (zandkleur en goudkleur bijvoorbeeld). Het betreft de woonbranche, dus het is ook van belang om voor warme kleuren te kiezen.

Fotografie

Naast de juiste lettertypes en de juiste kleuren is het beeldmateriaal enorm van belang voor de huisstijl van Marba Tegels. Of eigenlijk is het zelfs het belangrijkste onderdeel in veel uitingen binnen de huisstijl. De foto’s moeten een uitnodigende uitstraling hebben en de vormen en elementen die in de huisstijl zijn opgenomen dienen vaak alleen ter ondersteuning. Dus in dat geval is het de kunst om de juiste balans hierin te vinden. Het beeldmateriaal staat namelijk vaak centraal in de vormgeving en spreekt voor zich.

Huisstijl ontwerp voor uw bedrijf?

Heb je na het zien van dit project of andere projecten nou ook interesse in een ontwerp van FlinQ ontwerp, neem dan contact met FlinQ ontwerp op. Bellen kan uiteraard ook. Naast huisstijlen, kan FlinQ ontwerp ook zorgen voor de rest van je creatieve, visuele communcatie. Kort gezegd: neem contact op met FlinQ ontwerp voor alles waar je je logo ontwerp op wilt hebben staan.

Delen mag, graag zelfs!