psmolders-graafmachine-signing
psmolders-homepage-creatieve-communicatie

Creatieve communicatie

Wat doet P. Smolders eigenlijk niet, op het gebied van bestratingen? En zo uitgebreid was ook de opdracht voor FlinQ ontwerp: de creatieve communicatie van A tot Z. Het eerste onderdeel was het logo eens grondig aan te pakken, wel graag in de traditionele kleuren van P. Smolders: rood en grijs. Daarna kon de huisstijl uitgerold worden aan de hand van de ontworpen elementen die overal in terugkeren.

psmolders-tarieven-creatieve-communicatie
psmolders-huisstijl-creatieve-communicatie
psmolders-bouwhekspandoek
psmolders-website-breed-creatieve-communicatie
psmolders-trui
psmolders-visitekaartje-creatieve-communicatie

Logo ontwerp

Het logo van P. Smolders heeft een dubbele laag als het ware: uiteraard is de letter S van Smolders duidelijk aanwezig. Deze is opgebouwd door twee bandensporen, getrokken door graafmachines tegenovergesteld aan elkaar, in het zeshoekige vlak te positioneren. Echter staan deze niet alleen voor bandensporen maar ook voor een patroon dat te herkennen is als het in verband leggen van straatstenen. Een typisch voorbeeld van hoe FlinQ ontwerp graag logo’s ontwerpt: een herkenbaar, krachtig en vanuit verschillende perspectieven te verklaren.

Huisstijlelementen

Om een huisstijl goed door te vertalen in alle onderdelen ontwerpt FlinQ ontwerp een vormentaal die terugkeert in de gehele creatieve, visuele communicatie. Dat is een belangrijk en wezenlijk onderdeel voor een herkenbare en krachtige huisstijl. Deze weg zijn we ook ingeslagen voor P. Smolders door foto’s op een specifieke wijze steeds weer te geven en de vormen die uit het logo afkomstig zijn consequent te communiceren.

Huisstijl ontwerp voor uw bedrijf?

Heb je na het zien van dit project of andere projecten nou ook interesse in een ontwerp van FlinQ ontwerp, neem dan contact met FlinQ ontwerp op. Bellen kan uiteraard ook. Naast huisstijlen, kan FlinQ ontwerp ook zorgen voor de rest van je creatieve, visuele communcatie. Kort gezegd: neem contact op met FlinQ ontwerp voor alles waar je je logo ontwerp op wilt hebben staan.

Delen mag, graag zelfs!