home-macbook webdesign
mobiel webdesign

Webdesign

VB2 Vastgoed, dé specialist in het (her)ontwikkelen, financieren en verwezenlijken van (zorg)woningen, verstrekte de opdracht aan FlinQ ontwerp om het webdesign eens flink aan te pakken. Het oude webdesign was niet meer van deze tijd en de informatie was niet up-to-date. Het logo, in het verleden ook eens door FlinQ ontwerp ontwikkeld, diende als basis voor de vormgeving van de website. De skyline is op verschillende plekken teruggekomen en dient als herkenbare basis.

responsive webdesign
home-macbook
contact

Bestaand logo

Het logo is een hele tijd terug al eens ontworpen door FlinQ ontwerp en diende als prima basis om de stijl door te voeren. De hoekige vormen van de skyline is ook als kader voor de inzetfoto’s gebruikt waardoor deze ook een eigenzinnige maar herkenbare vorm heeft.

Kleurgebruik

Aan deze website is een extra kleur aan het pallet van de huisstijl toegevoegd (donkergroen), dit is gedaan om meer diepgang en mogelijkheden te krijgen. De kleur past perfect bij het lichtgroene en grijze van het logo en geeft meer balans in het gebruik van de kleuren. Doordat donkergroen is toegevoegd ontstaat er meer diversiteit en een levendiger geheel.

Website voor uw bedrijf?

Heb je na het zien van dit project of andere projecten nou ook interesse in een ontwerp van FlinQ ontwerp, neem dan contact met FlinQ ontwerp op. Bellen kan uiteraard ook. Naast webdesign, kan FlinQ ontwerp ook zorgen voor de rest van je huisstijl. Kort gezegd: neem contact op met FlinQ ontwerp voor alles waar je je logo ontwerp op wilt hebben staan.

Delen mag, graag zelfs!