homepage website ontwerp zebraport
zebraport2

Website ontwerp

Zebraport, dé specialist op het gebied van desinfectie in de branches aquacultuur, commerciële acquaria en dierentuinen, vroeg aan FlinQ ontwerp een website ontwerp binnen de bestaande kaders van de huisstijl. Ook het kleurgebruik lag vast, maar daarbuiten was alle vrijheid. Met de juiste stockfotografie kon dit design gerealiseerd worden.

website ontwerp -zebraport
website ontwerp-mobiel-zebraport

Bestaand logo

Aan de hand van het reeds bestaande logo en kleurencombinatie is het webdesign ontstaan. Door een uitgebreide selectieprocedure zijn de juiste stockbeelden verzameld zodat de website hiermee aangevuld kon worden.

Positionering

Voordat aan de website begonnen werd is een positioneringstraject opgezet om ter bepalen welke doelgroep aangesproken moest worden en op welke manier. Met de slogan Toewijding aan natuur, passie voor techniek, laat Zebraport merken waar ze voor staat. Door de titel Duurzame oplossingen voor desinfectie van water en oppervlakten op de juiste manier in beeld te brengen, heeft de doelgroep direct in de gaten om welke business het gaat.

Signing en ontwerp logo voor uw bedrijf?

Heb je na het zien van dit project of andere projecten nou ook interesse in een ontwerp van FlinQ ontwerp, neem dan contact met FlinQ ontwerp op. Bellen kan uiteraard ook. Naast webdesign, kan FlinQ ontwerp ook zorgen voor de rest van je huisstijl. Kort gezegd: neem contact op met FlinQ ontwerp voor alles waar je je logo ontwerp op wilt hebben staan.

Delen mag, graag zelfs!